Logo English version
BUTIK infelinjedeler HANDELSESBETINGELSER
HANDELSESBETINGELSER

Bestilling og betaling

Master Medias priser i butikken er i danske kroner inklusiv moms og forsendelse.
Bestilling af en film foregår ved at klikke på linket til filmen og sende en mail med navn, adresse og email til den anførte adresse. Filmen bliver sendt så snart Master Media har registreret indbetalingen på anførte kontonummer. Betaling foregår udelukkende på ovenstående vis. Personoplysninger anvendes udelukkende til forsendelse og gives ikke videre til tredjepart.

Aftaler om køb af varer anses for endeligt indgået, når betaling er foregået og varen ekspederet af en medarbejder. Master Media tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal retuneres.


Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til Master Media på vores adresse.

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på 150,00 DKK til dækning af udgifter i forbindelse med tests. Hertil kommer udgifter til forsendelse.Drone optagelser

Master Media tilbyder unikke luftoptagelser med brug af drone. Vi har naturligvis dronebevis fra Trafik- og Byggestyrelsen til erhvervsmæssig flyvning med
UAS.

  Niels Bohr Bygningen
Niels Bohr Bygningen

Master Media følger
byggearbejdet på Niels Bohr Bygningen de næste 2 år.


Se timelapse - klik her


  Raw Greenland
Raw Greenland

Indtryk fra vores omfattende arbejde i Grønland, hvor vi
senest har produceret 11
tv-programmer til Grønlands national TV, KNR.


Se filmen - klik her


Informationsfilm

Se eksempler på informationsfilm.

Klik her


Billededatabase

Se eksempler fra Master Medias store arkiv af stillbilleder.

Klik her


  Master Media Ordrupvej 112 C 2920 Charlottenlund Tlf.: 39 64 64 00 Fax: 39 64 64 01 email: mail@mastermedia.dk