Logo English version
Kundeudtalelser
REFERENCER infelinjedeler KUNDEUDTALELSER
KUNDEUDTALELSER

Nedenfor kan du læse et udpluk af vores kundeudtalelser.

 ”Kære Peter og Anja

Tak for mødet i går. Det var dejligt, men ikke overraskende at konkludere, at vi er i mål med endnu et godt produkt fra jeres hånd, selv om der er et par småting, vi korrigerer de nærmeste dage. Filmen bliver en rigtig god indledning til debatten om Danmark i vækst og balance, som vi skal have næste uge med de 1600 kommunale repræsentanter på vores Topmøde i Aalborg.

Det er også en anledning for mig til at sige tak for godt samarbejde om mange sager det seneste år. Lad mig blot nævne vores tredages arrangement for 4500 skoleledere, og vores Kommunaløkonomiske Forum for 1200 af vores mest centrale politikere og topchefer.

I er altid i stand til at ”oversætte” vores budskaber til en kreativ formidling. Det er en evne, vi sætter stor pris på, for det er ikke altid let at klargøre, hvad vi præcist skal have frem i et klip og dernæst få det ”skåret skarpt”. Derfor har det stor værdi for os, at I har spidskompetence i at lytte til og forstå, hvad det er for en vinkel, vi gerne vil præsentere.

Jeg vil også takke jer for meget stor fleksibilitet i vores samarbejdsproces-ser, uanset om det gælder korte deadlines for nye opgaver eller mærkværdige arbejdstider om aftenen, natten og weekenderne. Jeg ved, at vi i den sammenhæng godt kunne udvikle vores egen evne i KL til mere langsigtet planlægning, men tak fordi, at I beredvilligt og professionelt stiller op til disse arbejdsvilkår.

Tak for en række gode produkter det seneste år og tak for godt samarbejde."

 

Jan Olsen
Cheføkonom
Kommunernes Landsforening


”Sundhedsstyrelsen har fået udarbejdet en film, som handler om de vigtige spørgsmål om hjernedød og organdonation. Filmen giver blandt andet svar på, om man kan blive erklæret død, selvom man reelt har en chance for at overleve.

Formålet med filmen har været at give oplysning om hjernedød og organdonation, så danskerne har den viden, der skal til for at træffe et aktivt valg om organdonation. Foruden hovedfilmen har Master Media lavet en kortere udgave, eksempelvis til Facebook, samt en lydløs version til infoskærme på sygehuse og hos praktiserende læger.

Master Media har været utrolig professionelle gennem hele forløbet og lavet et produkt, der til fulde lever op til vores forventninger. På den baggrund vil vi meget gerne anbefale Master Media til andre."

 

Maria Herlev Ahrenfeldt
Specialkonsulent
Sundhedsstyrelsen


"An effective process resulted in a film everyone likes!

Working with Master Media was extremely professional, easy and fun.

From our side, the creation of marketing material involves several people from marketing, research, and quality assurance.

Master Media developed an interactive workflow that, working under a tight schedule, enabled them to create what we wanted, according to the requirements we needed.

We were regularly able to access and review segments of the film to always ensure accuracy from a scientific point of view. 

Without doubt, the feedback and what we learnt from Master Media’s team was precious in building the idea for the film and bringing to life what we had envisioned to be the final result.

It was even better than what we had imagined ourselves!”

 

Dina Goncalves
Key Account Manager

BioPorto Diagnostics A/S


"Kære Anders og Peter

I relation til animationsfilmen vil jeg godt have lov til at sige, at vi er meget tilfredse :-)

Vi har testet den rundt omkring og fået super feedback.

I løbet af de næste par uger vil den indgå i en kampagne – her må vi se hvad resultatet bliver :-)

Hvis det virker skal den laves på Svensk, Tysk og Engelsk.

Vi glæder os til at få lavet vores firma præsentationsfilm."

 
Michael Wick
Adm. direktør
Adept Water Technologies
  

”Master Media har hjulpet InterMail og StroedeRalton med at udarbejde 4 film om vores selskaber, en kort film til vores Investor Relations samt en kundecase omkring SF Bio – tre vidt forskellige typer af film, som de har udført til min fulde tilfredshed. Jeg har hele vejen gennem forløbet modtaget relevant og kvalificeret rådgivning, jeg har som kunde følt mig forstået og involveret og vi har haft en rigtig god dialog om indhold, vinkler, speak, fokus mm.

Anja og Peter er utroligt behagelige at arbejde sammen med, og de forstår at få de medvirkende i filmene til at optræde naturligt og afslappet, hvilket er vigtigt, når man arbejder med folk, der ikke er vant til at stå foran et kamera.

Jeg kan kun give Master Media mine bedste anbefalinger!"

 

Charlotte Novella
Salgsdirektør, StroedeRalton Danmark samt
Nordisk marketing- og kommunikationschef

InterMail


Fleksibilitet, professionalisme, godt håndværk. De fire ord er gået igen i hele Master Medias arbejde for DTU Energikonvertering, for de kan deres arbejde til fingerspidserne.

Vore forskere følte sig i trygge hænder og blev ansporet til gode statements. Vore teknikere lod sig villigt koste rundt med, fordi de genkendte håndværket i arbejdet og fordi det foregik med godt humør. Og vore interessenter har følt sig hørt og ser deres input indarbejdet i det færdige gode resultat.

Jeg kan anbefale Master Media for veludført og godt arbejde."

 

Kasper Skovse
Kommunikationsmedarbejder

DTU Energikonvertering


”Kræftens Bekæmpelse har fået produceret to film af Master Media om social ulighed og kræft. En ”politisk” film der fortæller, hvordan social ulighed i kræft viser sig i Danmark og en undervisningsfilm til læger, der viser forskellige måder at kommunikere med den kortuddannede og aleneboende patient på.

Master Media har været med i alle faser af filmudviklingen fra idé til endeligt produkt og samarbejdet har været en fornøjelse både fagligt og personligt.

Nøgleord for samarbejdet har været: fokus, forståelse og kreativitet."

 
Annemarie Dencker
Fagansvarlig for social ulighed og Kræft
Kræftens Bekæmpelse


"SSP-samarbejdet i Silkeborg kommune har haft et frugtbart samarbejde med Master Media omkring en undervisningsfilm til brug i 8.-9. klasse. ”Den som flaskehalsen peger på!”

Filmen er opbygget med en ungdomsfest som ramme, hvor de 14 unge deltagere kommer i forskellige situationer.

Temaerne er unge, fester og alkohol. Det er mange dilemmaer, der berøres: ”Thomas - De ubudne gæster”, ”Sara går kold”, ”Ida - Den stille pige”, ”Amandas Konflikt” og ”Anders vil ikke drikke”.

Filmen er blevet til i et tæt samspil mellem SSP, Silkeborg Ungdomsskoles Filmhold med 14 unge, Master Media og med sponsorstøtte fra de 5 Lions Clubber i Silkeborg Kommune.

Jeg har oplevet Master Media som yderst kompetente til at løse alle de tekniske og filmiske udfordringer, samt som en meget inspirerende samarbejdspartner i hele processen omkring idéudvikling, manuskript, redigering og distribution af den færdige film.

SSP-Silkeborg vil gerne anbefale Master Media som partner i filmprojekter til undervisning."

 
Jørgen Pedersen
SSP-konsulent
Silkeborg Kommune


"Professionalisme, engagement, fleksibilitet og godt humør.

Det er nøgleordene, når jeg tænker på vores samarbejde med Master Media
- på trods af vanskelige betingelser har de leveret et meget flot produkt"

 
Anders Brøndum
Konsulent
Kommunernes Landsforening


"Det er første gang, jeg har været involveret i at få produceret en film, og det blev en god oplevelse, som har gjort mig klogere.

Samarbejdet med Master Media har fra dag ét været en fornøjelse. Dygtighed og kreativitet er gået hånd i hånd med en stor portion tålmodighed og godt humør.

Jeg vil klart vælge at samarbejde med Master Media en anden gang."

 
Ane Eggert
Kommunikationskonsulent
Kommunernes Landsforening


”Vores samarbejde med Master Media har været en fornøjelse fra start til slut. De har udvist en udpræget professionel tilgangsvinkel ud i alle aspekter af mediefaget, en unik og hurtig forståelse for den branche og problemstillinger de stilles overfor, samt gode kreative forslag og vejledning i hvordan man bedst muligt kommer i mål ud fra den økonomi, der er til rådighed.

Vi har gennem hele processen været fuldt ud trygge ved de beslutninger og de metoder Master Media benytter og har fået produceret en film, der langt overgår vores forventninger.

Vi kan derfor kun videregive vores varmeste anbefalinger til at benytte Master Media fremover.”

 
Signe Antvorskov Krag
Division Manager
Gaia Solar


"Vi fik en meget bedre løsning og det indenfor vores budget. Master Media evner at skabe et samarbejde og en dialog der formidler og udnytter de mange kilder de har adgang til. De får det relevante frem. Netop derfor har vi også valgt at indlede et tættere samarbejde med dem på andre fronter."

 
Karsten Havnø
Adm. direktør
DHI


"Tak for jeres gode humør og jeres evne til at få regionsdirektørerne til at løsne op.

Det har været en positiv oplevelse at arbejde sammen med jer."

 
Trine Thorn
Marketingchef
Nordea Liv & Pension


"Vi har haft et tæt og konstruktivt samarbejde med Master Media omkring vores sikkerhedsfilm. Master Media har været en aktiv medspiller i at få udarbejdet den helt rigtige film til vores behov."

 

Winnie Løfquist
Daglig sikkerhedsleder
H. Lundbeck A/S, Lumsås


"Da vi besluttede os for at lave en profilfilm tog vi kontakt til en række forskellige video producenter. De fleste tilbød et standard koncept.

Master Media tilbød noget andet.

De lyttede til vores behov og forholdt sig konstruktivt og kritisk til vores oplæg.
Det var ikke en standard løsning de tilbød, og det var heller ikke det vi fik.

Vi fik en meget bedre løsning og det indenfor vores budget. Master Media evner at skabe et samarbejde og en dialog der formidler og udnytter de mange kilder de har adgang til.

De får det relevante frem. Netop derfor har vi også valgt at indlede et tættere samarbejde med dem på andre fronter."

 

Michael Macdonald Arnskov
Marketing Coordinator
DHI


"Vi har oplevet Master Media som et engageret team med et godt overblik
og sans for kvalitet.

De er kort og godt - professionelle og kompetente."

 
Ole Hesislev
HRD Manager
Rockwool International A/S


"Jeg er meget tilfreds med resultatet af vores sikkerhedsvideo.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer."

 
Jakob Nielsen
Safety Manager
H. Lundbeck A/S

 

Drone optagelser

Master Media tilbyder unikke luftoptagelser med brug af drone. Vi har naturligvis dronebevis fra Trafik- og Byggestyrelsen til erhvervsmæssig flyvning med
UAS.

  Niels Bohr Bygningen
Niels Bohr Bygningen

Master Media følger
byggearbejdet på Niels Bohr Bygningen de næste 2 år.


Se timelapse - klik her


  Raw Greenland
Raw Greenland

Indtryk fra vores omfattende arbejde i Grønland, hvor vi
senest har produceret 11
tv-programmer til Grønlands national TV, KNR.


Se filmen - klik her


Sikkerhedsfilm

Se eksempler på sikkerhedsfilm.


Klik her


Billededatabase

Se eksempler fra Master Medias store arkiv af stillbilleder.

Klik her


  Master Media Ordrupvej 112 C 2920 Charlottenlund Tlf.: 39 64 64 00 Fax: 39 64 64 01 email: mail@mastermedia.dk